сряда, 3 февруари 2016 г.

Каквото и да пърпорят, мъжете искат две неща: Жени и коли





Жената Ламборджини


Ограничено  производство. От нейния вид има само 8 бройки. Създадена е за 50-годишния юбилей на богаташ.
Ако искаш да си горд собственик на такава жена, приготви си милион за джанти.  Струва скъпо, харчи много и трудно се поддържа. Ускорява от 0-100 км/ч за 3,2 секунди при мирис на пари. 
Всички, от нейната класа, са вече продадени.
Ако нямаш пари, най-много да те пуснат да си направиш снимка край нея.  Внимавай да не я одраскаш, няма да можеш да платиш ремонта!
Жената-Ламборджини може да бъде видяна във видеоклип на рапър, чалгар или в Майбаха на олигарх.
За останалите– антифриз!


Старата кола

Стои пред блока, гние и всички се надяват да я закараш за скрап. Тя се надява на ремонт. Козметичен.

Жената – Ремарке

Влачи се след теб непрекъснато. Следва те навсякъде.
Смяташе, че е бонус, тя се оказа пътно превозно средство без собствено задвижване, проектирано да бъде теглено, влачено, бутано. Задвижва се само, ако ти решиш, трябва ти и теглич. Твърд. На всичкото отгоре Жената-ремарке е празна от съдържание, ако не я напълниш. 
В един момент решаваш, че най-добре да я изоставиш в гаража, за да се спре да се влачи с теб.



Жената - каруца

Ако жена ти е каруца, това означава само едно – ти си Equus africanus asinus, разбирай - магаре. Може и да си първи братовчед на коня, но не личи да сте роднини. Съжалявам. Какво ти остава, освен да хвърляш къчове и да движиш край овце, кози или крави.




Жена – втора ръка


Използвана. Проучи старателно от коя година. Обикновено са със скрити дефекти и заличени единни граждански номера. Вече имат нужда от поцинковане и тунинговане. Централното заключване не работи – отворени са към всички и искат някой да им седне зад волана за последно. Жената–втора ръка обикновено върви с подарък - резервна гума. Наличност -незабавно. Преглеждания 2445.

Жена - трабант

Малолитражна. Моли се да е произведена 1991, а не 1957.
Предлага се в 4 варианта: Стандарт, Универсал, Делукс и по извънредна поръчка. Никой не си я поръчва извънредно. Дължина 143 см, ширина – пак толкова. Жената от фенолформалдехидна смола е пресован картон с минимални подобрения. Хубавата новина е,  че няма да ти я откраднат. 


Жена – тир


Какво да го правиш и къде да го паркираш? Пускай го по околовръстното.


Жената, която можеш да си позволиш

Колкото и да се надяваш на Жената-ламборджини, ще караш това, което можеш да си купиш.

Пък и защо мрънкаш? Колянов вал, има ли? Има! Съединител? Мигач? Изпусквателна система? Ако не може да спира сама, ползвай ръчната!





Няма коментари:

Публикуване на коментар