Пропускане към основното съдържание

Затворено писмоЗнам, че отворковците пишат отворени писма, но тъй като съм затворен човек...


Затворено писмо

До мене си


Докато гледам и слушам публицистични предавания, едно не мога да разбера:
За какъв чеп е Сем?  Чепът е изработено от дърво конусовидно приспособление за запушване на отвори. Какво запушват със Сем? Всички журналисти сами си слагат чеповете и се самоцензурират, защото свободата и Jack Daniels-ът са скъпи удоволствия. Всички журналисти се продават. В числото „всички” влизат „всички”. 


Цензурират Волгин, защото налагал цензура?!

Мръсник е Волгин и „цензурист”, аз умирам за плурализъм затова гледам телевизия „Алфа”.
Това е любимата ми телевизия, след "Планета", естествено. 
Много обичкам и Николета Лозанова, ако може да я сложат на мястото на Калина Андролова. Какви цици само: Фе-но-мен! Гледам и новинки. Разкош! Такъв плурализъм, такова разнообразие: едно и също, едно и също, едно и също, едно и също.

Трябвало да се прави разлика между държавни и частни медии. Чий интерес обслужват? Моят? Вашият, със сигурност, не.


Журналистиката е лайномет. Мерят ни с говна, ние искаме още. Резултатът? Не си ти, когато си гладен!

Аз съм гладна, не мога да разбера, обаче, защо спряха Волгин? Навярно, защото не е от "нашите", а от "вашите", които за разлика от нашите са "гадове".

От СЕМ много ни подценяват. На драгия и тъп зрител не му трябват повече от десет минути, за да разбере, в кой отбор финтира журналистът.

Волгин с леви убеждения? Това, в бивша социалистическа държава, е проява на много лош вкус. Социализмът е като леке на вратовръзката. На мен обаче, не ми пречат неговите убеждения и вратовръзки, въпреки че не ги харесвам. 

Но тъй като съм прост, затворен човек, предпочитам гледната точка и позиции на умни хора.

Имам нужда от субективния обективизъм на: Димитри Иванов, Волгин,  Андролова, Божан Петров, Дилов, Карбовски, Румен Леонидов, Тома Томов, Нойзи, Петко Бочаров, Кеворкян.

Изобщо не ми дреме, дали сме на еднакви позиции, кой им плаща и дали са от „нашите - добрите” или „вашите - гадовете”. 

И знам какво ще подаря на СЕМ – конструктор. Да имат какво да деконструират след Коледа. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Статия за Политика. Как да станеш Курва?

С една приятелка разреждахме водката с приказки за мъже. След двучасови женски брътвежи, тя заяви: ”Искам да съм курва. Това е.” При споменаването на магическата дума, мъжът от съседната маса, наостри уши и навири… опашка. Каквото и да сте чули за Курвите, те са предпочитаният вид. Защо ли? „При мъжките кучета, половата реакция е причинена от външен дразнител – поява на разгонена женска.” При мъжете е…същото.


Как да станете курва, обаче? Влязох в интернет, да проверя. Имаше няколко страдалчески вопли от рогоносци и едно хлапе, което питаше как да стане кучка! Налагало й се, спешно! Доброволците изджавкаха няколко съвета завоалирано, а аз се замислих защо, когато говорим за курви, търсим синоними?
Забелязали ли сте и че изписват думата „курва”, без буквата „К”? Това е доста обидно. Прощавайте, но „урвата” е стръмнина, докато курвата е Нанагорнище. Само една жена с минало – има бъдеще. Огледайте се!
Вярно, че и на мутрафонските избраници не е лесно, трябва да избягват куршумите, ама онова, …

САМО ЗА МЪЖЕ: КАК ДА Я РАЗКАРАШ ЗА ДЕСЕТ МИНУТИ?

Между половете вече няма разлика. Някакви подобия на жени, си мерят пишките с подобия на мъже. Ако не си подобие, а Оригиналът, ето ти няколко жокера,  как да затвориш устатата й завинаги или поне за 5 минути.
Жената - плямпало
С нея ще се справиш най-трудно.  Говори между 3 и 18 езика. Разбира от театър, кино, музика и може (ако поиска) да направи молекулярно-биологични проучвания на клиничните изолати.  Както сам се досещаш, Господ, колкото и да е ларж, все е пропуснал нещо. Даровитата, обикновено, не става за гледане. След осмия час, колкото и да си търпелив, започваш да разбираш, че не става и за слушане. Това момиченце е словесен потоп. Говори хубави неща за... себе си. За останалите - каквото остане. Когато си с нея, се чувстваш като удавник. Не се оглеждай за сламка, а си носи спасителен пояс. Ако искаш да й затвориш устата, я попитай: „Ти това кюфте ще го ядеш ли? Като те гледам, май с него имате много общо!” Усмихни й се и почакай да чуеш на какъв език ще ревне.
Обичаната Непрекъсна…

ЛЮБОВ ИЛИ ОЩЕ НЕЩО

http://www.gobio.bg/
Нищо не разбирам от любов. Googleобаче, знае всичко! Има 10 начина да дресираш котката и… мъжа си. 10 начина да използваш арганово масло. Чисто! 10 начина за боядисване на яйца. 10 начина за контрол на холестерола. 10–те божи заповеди също са там. Къде сме ние?
Не знам за вас, аз съм на кантара. Резултат: експресна диета с ябълки и яйца - отслабване с 10 кг. за 24 часа. Нямам нужда от диети. Аз съм с Него. Той е
толкова грижовен, че изяжда всичко. 

„Любовта е като огън, но дали ще стопли сърцето Ви или ще изгори до основи къщата Ви, е трудно да се каже.” /Джоан Крофорд/.
Моля те, Джоан, лесно е! Вчера, любовта ми изгори рибата и тигана. Кухнята не успя. Аз излязох виновна. Наложи се да се оправдавам и за живака в рибата тон!
„Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.” /Шекспир/


Съгласна съм с него, млъквам и минавам като Мая Плисецкая край телевизора, защото Той гледа футбол. Очаквам капка любов. Получавам…