Пропускане към основното съдържание

Само за Мъже! Как да кажеш по оригинален начин „сбогом”?


Ако ви е писнало да им казвате,  че не сте добър човек и че тя заслужава нещо много по-добро, ето ви няколко варианта, които ще оставят незабравими спомени при раздялата.
Живя пълноценно с мен, творчески и съзидателно. Не знам как ще се оправяш нататък.


Мога да те убия с картечен пистолет или с психотронна атака –избирай.


Tрябва да се разделим. Как, защо? Ще санираме блока, знаеш!

Или си тръгваш сега, или ще разкажа на всички във фейса, че си мъж.


Ти си ми като издуто кокалче на крака, смятам да го разкарам.

Сега като скъсаме, най-накрая ще имаш време да разбереш, защо не ме харесваш.

Казват, че любовта е болест. Ти беше като хрема, излекувах се за седмица. 

Goodbye Kiss by Sgt Adrian Harlen One of the oldest horses in the Household Cavalry, 22-year-old gelding ‘Thomas’ kisses Troop Leader, Captain Charlie Fitzroy, before retirement.:


101 годишна баба разкри тайната на дълголетието си – цял живот е била сама. Нали искашe да живееш вечно?


Открит е нацистки влак със злато. Пазят в тайна къде е. Отивам да го търся. Сбогом.


В лимона има повече захар, отколкото в ягодите. Ти си толкова кисела, че ще ме докараш до диабет. Сбогом!

Носът расте в продължение на цял живот, търпението ми обаче свърши.  

Открили са училище за вампири. След теб, смятам да се нанеса там. Завинаги."София ден и нощ" е най-тъпото предаване. Предпочитам да гледам него, пред теб.

Не си пенсионно осигуренa, как да остарявам с теб?
Предпочитам онлайн игри, пред секс с теб. Смятай!

Преди теб пиех по литър уиски, сега пия по два. Отивам за алкохол. Сбогом.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Статия за Политика. Как да станеш Курва?

С една приятелка разреждахме водката с приказки за мъже. След двучасови женски брътвежи, тя заяви: ”Искам да съм курва. Това е.” При споменаването на магическата дума, мъжът от съседната маса, наостри уши и навири… опашка. Каквото и да сте чули за Курвите, те са предпочитаният вид. Защо ли? „При мъжките кучета, половата реакция е причинена от външен дразнител – поява на разгонена женска.” При мъжете е…същото.


Как да станете курва, обаче? Влязох в интернет, да проверя. Имаше няколко страдалчески вопли от рогоносци и едно хлапе, което питаше как да стане кучка! Налагало й се, спешно! Доброволците изджавкаха няколко съвета завоалирано, а аз се замислих защо, когато говорим за курви, търсим синоними?
Забелязали ли сте и че изписват думата „курва”, без буквата „К”? Това е доста обидно. Прощавайте, но „урвата” е стръмнина, докато курвата е Нанагорнище. Само една жена с минало – има бъдеще. Огледайте се!
Вярно, че и на мутрафонските избраници не е лесно, трябва да избягват куршумите, ама онова, …

САМО ЗА МЪЖЕ: КАК ДА Я РАЗКАРАШ ЗА ДЕСЕТ МИНУТИ?

Между половете вече няма разлика. Някакви подобия на жени, си мерят пишките с подобия на мъже. Ако не си подобие, а Оригиналът, ето ти няколко жокера,  как да затвориш устатата й завинаги или поне за 5 минути.
Жената - плямпало
С нея ще се справиш най-трудно.  Говори между 3 и 18 езика. Разбира от театър, кино, музика и може (ако поиска) да направи молекулярно-биологични проучвания на клиничните изолати.  Както сам се досещаш, Господ, колкото и да е ларж, все е пропуснал нещо. Даровитата, обикновено, не става за гледане. След осмия час, колкото и да си търпелив, започваш да разбираш, че не става и за слушане. Това момиченце е словесен потоп. Говори хубави неща за... себе си. За останалите - каквото остане. Когато си с нея, се чувстваш като удавник. Не се оглеждай за сламка, а си носи спасителен пояс. Ако искаш да й затвориш устата, я попитай: „Ти това кюфте ще го ядеш ли? Като те гледам, май с него имате много общо!” Усмихни й се и почакай да чуеш на какъв език ще ревне.
Обичаната Непрекъсна…

ЛЮБОВ ИЛИ ОЩЕ НЕЩО

http://www.gobio.bg/
Нищо не разбирам от любов. Googleобаче, знае всичко! Има 10 начина да дресираш котката и… мъжа си. 10 начина да използваш арганово масло. Чисто! 10 начина за боядисване на яйца. 10 начина за контрол на холестерола. 10–те божи заповеди също са там. Къде сме ние?
Не знам за вас, аз съм на кантара. Резултат: експресна диета с ябълки и яйца - отслабване с 10 кг. за 24 часа. Нямам нужда от диети. Аз съм с Него. Той е
толкова грижовен, че изяжда всичко. 

„Любовта е като огън, но дали ще стопли сърцето Ви или ще изгори до основи къщата Ви, е трудно да се каже.” /Джоан Крофорд/.
Моля те, Джоан, лесно е! Вчера, любовта ми изгори рибата и тигана. Кухнята не успя. Аз излязох виновна. Наложи се да се оправдавам и за живака в рибата тон!
„Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.” /Шекспир/


Съгласна съм с него, млъквам и минавам като Мая Плисецкая край телевизора, защото Той гледа футбол. Очаквам капка любов. Получавам…