понеделник, 16 януари 2017 г.

Няма нищо по-тъпо от влюбен мъж



Като малка бях убедена, че мъжете се влюбват само в кавър версии на Анджелина Джоли. Постепенно разбрах, че се влюбват във всичко, което им мине покрай кобура.
Да, вярно е, че предпочитат красиви жени, защото те са гаранция за успеха, но нямат нищо против и останалите котенца, защото, колкото и да не ви се вярва, по-голямата част от мъжете, са... комплексари. Обичат да движат в стада, да си мерят героизма, надничайки в съседния писоар, да размазват враговете си шумно, а провалите - наум. И разбира се, предпочитат да бъдат предпочитани, без да си дават зор (красивата жена, а някои от тях са и умни, е гаранция, че мъжът трябва да се понапъне).


Ако вече си мислите, че ще ви е лесно да докарате избраника си до хормонална каша, грешите, трябва да владеете и някои психологически трика, които ще го превърнат във ваш трофей.

Ето ви най-успешните примери за Жени, около които мъжете се превръщат в ухилени емотикони.



Жената - Жертва

Не слушайте женорята, които ви съветват обратното, бъдете жертви!

Мъжете обожават да закрилят. Най-лесният начин да накарате мъжа да се почувства значим, е като се държите като жертва.

Жената-жертва е зачената случайно и родена без да я питат.
Тя  не е била кърмена, защото майка й имала кърма само за ненаситната й сестра. Тя не е ходила с памперс, а с пелени за многократна употреба, което довело аналите й до допълнителни кожни аксесоари. Тя е загубила първите си шест зъба, докато се опитвала да сдъвче кора хляб, намазана с милиметър маргарин и сантиметър сол по времето на Виденов. Тази филия продължила да стои несдъвкана в устата й по времето на Софиянски.

Ако имате машина на времето, бихте се върнали в трагичното й минало, за да редактирате всички неизядени филии със салам, всички чорапи с дупки и онези без дупки, но от изкуствени материи, които тя преразказва до милиметър. И не само това!
Tя, въпреки минималната си заплата, се усмихва всяко утро, дори да е в цикъл. Тя изпраща sms-и, които гласят: "Дори дъхът ти рано сутрин ми стига, за да започне добре денят."

Тя не ви вкарва  в разходи, а ви кара да се чувствате като печалба: "Днес няма да пусна тото, въпреки че е натрупан джакпот от: 6758393027364 лева, защото ти си шестицата не в Моя джоб, а в моя живот, любов!"


Готови ли сте за 1238 емотикона всекидневно, които ще заливат страницата ви във фейса? И да не сте готови, ще ги получите, защото въпреки че цял живот е нямала Нищо, тя е щедра Жена!

Какво можете да направите вие, след  всички трагични епизоди от живота на вашата мила, сладка, неоценена, храбра манипулаторка, пардон, Богиня, освен да...платите бъдещето й?
Да я закриляте, браните, защитавате, като, като... кавказка овчарка.
Какво по-хубаво от това да бъдете лоялни, безстрашни, а ако се наложи и свирепи за вашата муза?!
Ако умрете в неравен бой за нея - ще си гарантирате безсмъртие. Жената-жертва, до смъртта си, ще преразказва на следващите избраници за борбите, мъките и отчаянието, при които е преминала вследствие на вашата героична гибел.




Жената - Кума Лиса

Не слушайте женорята, които ви съветват да бъдете честни и откровени с мъжете, лъжете ги, ако искате да ви харесват.


Жената Кума-Лиса е сред най-желаните. Това са жени, които не приказват много, а само онова, което мъжете искат да чуят. Те попиват всичко, което набелязаният казва и когато са заедно преразказват неговите борби и страхове. Тези жени боготворят, дори слабостите на мъжете си.

Жената Кума-Лиса обикновено е обвързана с друг, който е посредствен, средностатистически тъпак, за разлика от вас. Вие сте Мъжът-уникат, подобрено-издание на Джон Ленън, Бил Гейтс, Бекъм и Тарас Булба!  Тя ви кара да се чувствате МЪЖЪТ, пред когото всички останали са семпли бездарници.
Какво повече му трябва на един мъж? Най-накрая някой казва на глас нещо, което той винаги е знаел...че е Бог!


Жената Кума - Лиса за това е създадена - да ви накара да се почувствате неповторим, недостижим,  докато не ви... върже. После се превръща в чудовище, обладано от дявола. След нейната метаморфоза ставате религиозен и викате екзорсист, който, съжалявам, няма да ви помогне.

Жената Кума Лиса е създадена да ви боготвори, докато превземе дома ви, джобовете ви и дъха ви. Какво ви остава? Молете се, докато ви съблазнява да си намери по-изгоден инвеститор, а вие да сте били само трамплин, към косматите прегръдки на друг, защото...
Казах ли ви нещо за екзорсиста?








следва продължение...











Няма коментари:

Публикуване на коментар