неделя, 22 януари 2017 г.

Няма нищо по-тъпо от влюбен мъж - 2 част





Когато мъжът получава тонове пулсиращи сърчица, поднесени от кучета,
знайте, че за това не са виновни циците й (въпреки че и те доста помагат), а"окситоцинъткойто се секретира от паравентрикуларното ядро в хипоталамуса, а оттам се складира в задния дял на хипофизата."


Ето ви някои от видовете жени, по които мъжете, изненадващо за всички, откачат.





Жената-пиявица


Поведението й напомня това на смъртта -  идва без предупреждение и не си тръгва без жертва.
Жената-пиявица се впива в живота ти и те кара да се чувстваш значим, защото...има нужда от теб. Тя е добър плувец, но обича да плува сред лукс. Жената-пиявица  има смукало, вместо уста. На суша, най-често, се среща сред богатите видове. Тя смуче пари, кръв и каквото захапе. Твърдят, че някои пиявици се използват за кръвопускане. Повечето от тях, обаче, ще ви изпият кръвчицата, преди да се усетите. Пригответе си кръводарители.







Жената - затвор


Ония Глупости, които  ви дрънкат, че мъжете имат нужда от свобода са... Глупости.
Мъжете обичат да са приковани. Затова, ако някой е влюбен във вас, отнемете човешките му права. Направете го свой роб, заковете го до живот  - ще му хареса.

Жената-затвор първо колонизира спалнята, после кухнята, а накрая кенефа. Тя отнема правата на мъжа си - окупира го като цистит. Вместо със свободи го дарява с нормативни актове. Първоначално, лекият режим преминава в строг, а накрая в доживотен. Най-странното в тези връзки е, че той не пуска молби за предсрочно освобождаване, защото му...харесва.
Жената-затвор осигурява топла храна, отделно бельо, легло и спални принадлежности. Той продължава да бъде гражданин и има право дори да твори, докато  жената-затвор се разпорежда с авторските права и хонорарите.

Жената-сянка

Забелязала съм, че мъжете обичат да ги следват. Жената-сянка се залепва за някого и го нарича "слънчо". Тя се настанява в мислите, в офиса, в живота му. Стои и мърда само, ако нейният собственик е решил. Жената сянка следва навсякъде мъжа.
Тя стои и чака. Как защо - най-накрая някой я е огрял. Какво получава той от тази връзка?
Кой мъж няма нужда от почитател?! Поне един, който да следва Него - Слънцето.



Жената- че-ченце

Не слушайте женорята, които твърдят, че не трябва да се лигавите, мъжете се умиляват от лигли.


Жената-че-ченце е малка, сладка, неустоима. Тя е като десертче. Голяма част от мъжете мечтаят за подобно бонбонче.
Тя е бонус първо към празничните, после към делничните вечери. Всички са убедени, че е за временно ползване, тя се оказва Смисъл на живота му.
Жената-чечеченце е изкусна манипулаторка, умее да се преструва на слаба, докато той еволюира до маймуна.

Думите, които Жената-чече-ченце използва са: миличко, любимичко, сладкишче, мече - мое, прегръдчице,  копнежче - мое, душичко, стонче в мрачето, синичко, бонбонче-карамелено -пак мое, патенце - естествено - мое...

Ако получавате такива думи всекидневно и вместо да й се подигравате, се усмихвате замечтано, знайте, че сте влюбено идиотче!

Дупце да ти е якичко, момченце, защото тези женички имат нужда от: червилце, червено маникюрче и черни роклички, дългички и многичко. 






Жената - Пърцуца

"Дайба нейната мама дайба!"
До това гениално прозрение той ще стигне сам на другия ден. На някои мъже обаче им трябват десетилетия да загреят, че тази шльокавица ще ги вкара в гроба. Защо? Защото я подценяват. Жената-Пърцуца - тази слаба ракия - е Отрова! Първоначално води до ослепяване, после до пълна загуба на съзнание.
Тя е създадена, за да я...изхвърлиш! Мъжете обаче, са такива циции, че първо си я пазят за разтривки (въпреки, че и затова трябва силна ракия), после така се пристрастяват към нея, че им остава само един шанс за избавление...изтрезняването.
Всяка любов, и без друго, завършва с леген. Това е задължително, ако движите с пърцуцата. Тя е жена, която води до обезводняване, чувство на безпричинна умора, гадене и световъртеж. Молете се само за кръвната си захар, а и да спадне, по-добре жив, отколкото мъртъв и то от какво...от пърцуца.


Грижовната - Жена

Не слушайте женорята, които ви съветват да бъдете приятел с Мъжете. Те нямат нужда от приятел, а от майка.  

Бъдете грижовни!  Завивайте ги, преди да заспят! Четете им приказки. Гответе им супичка и пача, ако искат. Свивайте сармички (с повод и без повод), мерете им кръвното и температурата, пенисът - няма нужда. И тъй като, мъжете имат нужда, освен от супа, и от свирки, ако сте грижовна, нали... разбирате - все-ки-днев-но-о-о-о! Грижовната жена е онова нещо, което кара всеки мъж, да иска допълнително.

Грижовната жена има само един проблем, иска грижи.

Постепенно става така, че мъжът започва да се събува пред входа, да работи извънредно и да пикае седнал. Ако е решила, че няма нужда от деца, тя ще го кастрира. Тя е грижовна, като благотворителна организация с нестопанска цел!
Ако нямате нужда от грижи, ще се погрижи за друг!




Финал, който прелива от позитивизъм!
Жената е като херпес, ако ти е влязла под кожата, ще си я влачиш до живот - лечение няма!





1 коментар: