понеделник, 12 януари 2015 г.

Какво ще се случи през 2015? Бобът ми го говори

Бареков ще се кандидатира за сенатор, а после за президент на САЩ. Обама ще се изруси на площад „Народно събрание” в знак на протест. Нивото на река Дунав ще се променя в сантиметри. Българки ще се чудят, как да забременеят. Цигани ще им изнасят открити уроци на закрито. Стъпишев ще поднася цветя на паметници. Бойко също. Доган ще стане християнин, ако му платят. Убити журналисти в България, освен при пътни инциденти, няма да има. Ще продължат да канят Патка в предавания, а тя ще продължава да се чуди, коя е столицата на Румъния. Картофски ще се продаде,  ако някой пожелае да го купи, за чипс. Козелич ще продължи да му пише SMS-и на тъмно, в очакване на катарзис. Катъркина нищо няма да чака, освен оргазъм – първия си. Бившата на Сливчо ще я аплодира. Българските медии ще са абсолютно свободни да се продават. Патлашкова ще продължи да се облича като елхичка и да се моли да не я отсекат, докато се опитва да вникне в същността на чалгари. Азис ще остане гей.
Внукът на бай Тошо ще пие на открито, Пънчев - на закрито. Стажантът ще продължава да хвърля лиги и да задава въпроси, подходящи за олигофрени, докато дъщеря му отслабва. Ще се наблюдават екстрасенси в Сандански, Петрич и Долни Тръмбеш. Лятото ще се появи към края на юни – около 21-и. Свобода, братство и равенство няма да има, но силиконът ще изобилства.  Единственото хубаво нещо в новините ще бъде прогнозата за времето. Разбира се, не по btv, където всичко свършва на „и”, независимо дали гърми. Ще има грипни ваканции. Няколко. Новогодишната програма ще е празнична, като онази от 1983-а. Зимна Олимпиада няма да има. Ще има филмов фестивал в Кан, без българско участие. Сънчо ще идва от горица всяка вечер.
„Идиоти на кръстопът” ще бъде най-гледаното предаване, за да се чудим защо. Ще търсят черни кутии, злато също. Тъпаци ще продължават да правят атентати, а ние ще продължаваме да гледаме телевизия, за да следим за други тъпаци. Little Brother ще произвежда Златки, Шматки, Патки, които ще изнасят проповеди в различните отходни канали. Липсата на вкус ще продължи да бъде вродена и нелечима. Лора няма да се научи да пее, а Веселинчо няма да спре да се поти. Във фейса няма да се заливат с кофи с лайна. За съжаление.
Меркурий ще бъде ретрограден един, два пъти. В рамките на два месеца не трябва да ядете, ебете, да говорите, да пиете и пърдите. Благотворители ще помагат по Коледа, през останалото време – не. Ще печелят отборите с по-скъпите футболисти. Калин Шивашки ще е навсякъде, Димитри Иванов – никъде. Най-често теглените числа ще са: 7, 19, 23, 24, 25, 36, 38. Всички мъже ще са брадати, жените – не. Гномовете няма да пораснат. Мангидич ще продължава да произвежда Рафита, а жена му да си купува обувки. Сливчо нищо няма да произведе, защото от години не произвежда нищо, ама още не е разбрал. Новините ще бъдат същите, каквито ни показват от 25 години: жертви, бедствия, аварии, катаклизми, докато водещите се тревожат, дали им лъщят челцата. Българският народ ще продължи да умира, емигрира и да преповтаря думите на себеподобни.
„Ако хиляди хора говорят едно и също, то това е или глас Божи, или грандиозна глупост!”(Ижиковски)
Господи, ти не може да си толкова прост, нали?

Няма коментари:

Публикуване на коментар