Пропускане към основното съдържание

Пак ще се срещнем след 20 години

Вариант 1:

Изяждам няколко хамбургера по 1400ккал бройката. Ям ги в легнало положение, без да изпускам дистанционното. Вдишвам планински въздух, бутилиран в Тибет. 108кг съм, но мога да мина за кльоща, защото всички хора са се превърнали в сумисти. Сънувам ръгби и пия оранжада. Никой не знае какво работя, аз също.
Резултатът:
Население на Земята: 140 980 576 000
Пари, похарчени за програми за отслабване: 1 040 180 764
Коли, произведени тази година: 128 967 392
Книги, публикувани тази година: 0
Дни до свършване на газа: 124
Пари, похарчени за видеоигри днес: 1 008 976 456
Пуснати съобщения в Twitter днес: 234 908 765
Токсични индустриални отпадъци тази година (в тонове): 897645685656789234
Дни до апокалипсиса: 183.

Тежи ли ви нещо? Не го доверявайте! На никого не му пука.
Вариант 2:
Ям фибри. Всяка сутрин хапвам корен от глухарче и бял трън. На обед: броколи, спирулина, хлорела, морски водорасли.
Пия по 2 литра вода. Дишам дълбоко и издишам по същия начин. Ходя на сауна, скачам на въже, карам колело.
Потя се – така елиминирам отпадъците и токсините. Избягвам стреса.
Резултат: вместо на ширина, раста на височина. Висока съм метър и осемдесет и шест.
Животът е прекрасен! На жените вместо силикон им имплантират чипове за увеличаване на интелекта. На мъжете… също. Модерно е да си умен. И жив. Богатите се движат със скафандри. За всеки случай. Край Добрич вместо канабис садят домати.
Телепортацията замести МПС-та. Няма ПТП-а и КАТ няма.
През 2022г. хората изключиха телевизорите. Тогава всички осъзнаха, че каквото и да им покажат, няма как да вдигнеш самолета с омекотител, който ще ти освежи дъха за 2ккал. Излязоха навън и прекопаха бурените. После събориха блоковете. Засадиха гори и излязоха на палатки. Земляните не говорим. Най-накрая. Общуваме телепатично. Няма лицемерие. Всеки прочита мислите на другия. Задкулисните игри се изучават в учебниците по история в раздел: „абсурдите на миналото”. И да, всички българи пораснахме като холандците. Вече не им стигаме да пъпа. Появиха се и 3 млн. вида от поколението „шуши”, които са с аура „на точки” и се изхранват само със слънчева енергия.
Светът вече не е същият. Преди два месеца извънземни се появиха и съобщиха, че сме били тяхната реалити програма Little Brother”.

Оказва се, че от няколко милиарди години ни гледат сеира, но в последно време рейтингът на програмата паднал, защото единственото, което сме променили от 158 години насам, са - моделите обувки. За финал извънземните откраднаха един чифт обувки на „Шарлот Олимпия” и излетяха към нов
реалити формат.
Население на Земята: 14 980 576 000
Държавни разходи за здравеопазването: 0  
Държавни военни разходи:0 ( и футбол - няма)
Коли, произведени тази година:0
Велосипеди, произведени тази година: 12 980 576
Обувки, произведени тази година:67389394083764.  

За съжаление от миналия понеделник няма кой да ги носи - всички хора са на клона. 
http://www.gobio.bg/

Коментари

Популярни публикации от този блог

Статия за Политика. Как да станеш Курва?

С една приятелка разреждахме водката с приказки за мъже. След двучасови женски брътвежи, тя заяви: ”Искам да съм курва. Това е.” При споменаването на магическата дума, мъжът от съседната маса, наостри уши и навири… опашка. Каквото и да сте чули за Курвите, те са предпочитаният вид. Защо ли? „При мъжките кучета, половата реакция е причинена от външен дразнител – поява на разгонена женска.” При мъжете е…същото.


Как да станете курва, обаче? Влязох в интернет, да проверя. Имаше няколко страдалчески вопли от рогоносци и едно хлапе, което питаше как да стане кучка! Налагало й се, спешно! Доброволците изджавкаха няколко съвета завоалирано, а аз се замислих защо, когато говорим за курви, търсим синоними?
Забелязали ли сте и че изписват думата „курва”, без буквата „К”? Това е доста обидно. Прощавайте, но „урвата” е стръмнина, докато курвата е Нанагорнище. Само една жена с минало – има бъдеще. Огледайте се!
Вярно, че и на мутрафонските избраници не е лесно, трябва да избягват куршумите, ама онова, …

САМО ЗА МЪЖЕ: КАК ДА Я РАЗКАРАШ ЗА ДЕСЕТ МИНУТИ?

Между половете вече няма разлика. Някакви подобия на жени, си мерят пишките с подобия на мъже. Ако не си подобие, а Оригиналът, ето ти няколко жокера,  как да затвориш устатата й завинаги или поне за 5 минути.
Жената - плямпало
С нея ще се справиш най-трудно.  Говори между 3 и 18 езика. Разбира от театър, кино, музика и може (ако поиска) да направи молекулярно-биологични проучвания на клиничните изолати.  Както сам се досещаш, Господ, колкото и да е ларж, все е пропуснал нещо. Даровитата, обикновено, не става за гледане. След осмия час, колкото и да си търпелив, започваш да разбираш, че не става и за слушане. Това момиченце е словесен потоп. Говори хубави неща за... себе си. За останалите - каквото остане. Когато си с нея, се чувстваш като удавник. Не се оглеждай за сламка, а си носи спасителен пояс. Ако искаш да й затвориш устата, я попитай: „Ти това кюфте ще го ядеш ли? Като те гледам, май с него имате много общо!” Усмихни й се и почакай да чуеш на какъв език ще ревне.
Обичаната Непрекъсна…

ЛЮБОВ ИЛИ ОЩЕ НЕЩО

http://www.gobio.bg/
Нищо не разбирам от любов. Googleобаче, знае всичко! Има 10 начина да дресираш котката и… мъжа си. 10 начина да използваш арганово масло. Чисто! 10 начина за боядисване на яйца. 10 начина за контрол на холестерола. 10–те божи заповеди също са там. Къде сме ние?
Не знам за вас, аз съм на кантара. Резултат: експресна диета с ябълки и яйца - отслабване с 10 кг. за 24 часа. Нямам нужда от диети. Аз съм с Него. Той е
толкова грижовен, че изяжда всичко. 

„Любовта е като огън, но дали ще стопли сърцето Ви или ще изгори до основи къщата Ви, е трудно да се каже.” /Джоан Крофорд/.
Моля те, Джоан, лесно е! Вчера, любовта ми изгори рибата и тигана. Кухнята не успя. Аз излязох виновна. Наложи се да се оправдавам и за живака в рибата тон!
„Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.” /Шекспир/


Съгласна съм с него, млъквам и минавам като Мая Плисецкая край телевизора, защото Той гледа футбол. Очаквам капка любов. Получавам…