Пропускане към основното съдържание

ГОСПОД е МЪЖ
Господ е мъж, ако не беше, щеше да прояви малко такт и да ни дари не само с една G-точка, а поне с многоточие. Докато мъжът се опитва да открие G-точката и прокарва мислено вертикал от пъпа, се размечтавам за маркерче, не за да помогна в откривателските му мъки, а за да реша едно судоко, което за мой късмет се намира край леглото.
При правилното решение на судокото мога да получа награда кухненски робот! Идеален уред за презадоволяне на либидото! 

Знам го от приятел - ветеринар, по когото си
падам. Той ме светна, че тестостеронът оказвал най-силно влияние на либидото. При нас - жените се произвеждал в яйчниците и надбъбречните жлези. Изпиваме няколко кедрови водки, които се надявам да произведат либидо ефект. Вместо това, на следващия ден ветеринарят ми обясни, че съм нарушила функциите на вестибуларния си апарат и му се наложило да ме мъкне до квартирата, при което осъзнал, че злоупотребите ми с Крем "Брюле" от 456 ккал хапката, ще го доведат до лумбаго.
Изпадам в нелегалност и се отдавам на диети, състоящи се от четене на женски статии за стимулиране на либидото.
Оттам разбрах, че хормонът естрадиол, поддържал тонуса и действал като лубрификант на лигавицата на влагалището! Решавам да стимулирам естрадиола с няколко статии за звездите, които се напиват с кедрови водчици и разиграват кунг-фу турнири с балдъзите си. След това се заглеждам в снимковия материал, увековечаващ целулита им и осъзнавам, че надбъбречните ми жлези си вършат работата, усещам повишен жизнен тонус, което ме води до възникването на амурозна мотивация и... звънвам на ветеринаря.
Бил зает с Нея!
"Тя е единствената кучка в животинския свят, която не изтрезнява, обяснявам му аз.
- Е, аз съм ветеринар, подсеща ме той."
Не знам дали ме предадоха невропредавателите, които се отделят от мозъка в хипоталамуса, но след това му изказване еротичното ми самочувствие стигна дотам, че му обясних как ще се видя с Валери, който също като него, има колело "Балканче", но в къщата на майка си и за разлика от него, държи "BMW" в Собствения си гараж.
Валери - прекупвач на старо желязо, човекът с добра репутация, добро куче, добра майка, добра долна и горна захапки, с когото сънувах няколко Епични сънища, които според "Пълен бабешки съновник", означават, че от либидото ми най-накрая ще има биологични последици - продължение на рода.
Така и не разбрах, кога точно ветеринарят е затворил телефона, но изпитах огромно удоволствие в момента, когато говорих за захапките, защото той вследствие на стоматологични аномaлии, прилича на питбул. Секунди по-късно си го представих с Нея и котилото им питбулчета и изпитах пълно еротично удовлетворение.

"Но тъй като либидото се насочва винаги към конкретен обект и неговото проявяване се формира в голяма степен в индивидуалния полов опит, то несъмнено освен подкорови механизми тук участват и корови, условно – рефлексни психични компоненти."
Точно заради тия подкорови елементи звъня на Валери - невероятния, единствен и неповторим прекупвач на старо желязо. "Най-накрая го направих - казва ми той. Съобщих на милата си майчица, че съм гей!"
Благодаря ви много хормони мои, благодаря и на хипоталамуса и най-вече на подкоровите механизми благодаря!
Задоволяване на либидото? Мъж? Не! Крем Брюле! Необходими продукти Кокосов орех – 1/2, сметана 0,125 кг, белтък 1 бр., кафява захар 0,015кг., ванилия 1 бр...


Коментари

Популярни публикации от този блог

Статия за Политика. Как да станеш Курва?

С една приятелка разреждахме водката с приказки за мъже. След двучасови женски брътвежи, тя заяви: ”Искам да съм курва. Това е.” При споменаването на магическата дума, мъжът от съседната маса, наостри уши и навири… опашка. Каквото и да сте чули за Курвите, те са предпочитаният вид. Защо ли? „При мъжките кучета, половата реакция е причинена от външен дразнител – поява на разгонена женска.” При мъжете е…същото.


Как да станете курва, обаче? Влязох в интернет, да проверя. Имаше няколко страдалчески вопли от рогоносци и едно хлапе, което питаше как да стане кучка! Налагало й се, спешно! Доброволците изджавкаха няколко съвета завоалирано, а аз се замислих защо, когато говорим за курви, търсим синоними?
Забелязали ли сте и че изписват думата „курва”, без буквата „К”? Това е доста обидно. Прощавайте, но „урвата” е стръмнина, докато курвата е Нанагорнище. Само една жена с минало – има бъдеще. Огледайте се!
Вярно, че и на мутрафонските избраници не е лесно, трябва да избягват куршумите, ама онова, …

САМО ЗА МЪЖЕ: КАК ДА Я РАЗКАРАШ ЗА ДЕСЕТ МИНУТИ?

Между половете вече няма разлика. Някакви подобия на жени, си мерят пишките с подобия на мъже. Ако не си подобие, а Оригиналът, ето ти няколко жокера,  как да затвориш устатата й завинаги или поне за 5 минути.
Жената - плямпало
С нея ще се справиш най-трудно.  Говори между 3 и 18 езика. Разбира от театър, кино, музика и може (ако поиска) да направи молекулярно-биологични проучвания на клиничните изолати.  Както сам се досещаш, Господ, колкото и да е ларж, все е пропуснал нещо. Даровитата, обикновено, не става за гледане. След осмия час, колкото и да си търпелив, започваш да разбираш, че не става и за слушане. Това момиченце е словесен потоп. Говори хубави неща за... себе си. За останалите - каквото остане. Когато си с нея, се чувстваш като удавник. Не се оглеждай за сламка, а си носи спасителен пояс. Ако искаш да й затвориш устата, я попитай: „Ти това кюфте ще го ядеш ли? Като те гледам, май с него имате много общо!” Усмихни й се и почакай да чуеш на какъв език ще ревне.
Обичаната Непрекъсна…

ЛЮБОВ ИЛИ ОЩЕ НЕЩО

http://www.gobio.bg/
Нищо не разбирам от любов. Googleобаче, знае всичко! Има 10 начина да дресираш котката и… мъжа си. 10 начина да използваш арганово масло. Чисто! 10 начина за боядисване на яйца. 10 начина за контрол на холестерола. 10–те божи заповеди също са там. Къде сме ние?
Не знам за вас, аз съм на кантара. Резултат: експресна диета с ябълки и яйца - отслабване с 10 кг. за 24 часа. Нямам нужда от диети. Аз съм с Него. Той е
толкова грижовен, че изяжда всичко. 

„Любовта е като огън, но дали ще стопли сърцето Ви или ще изгори до основи къщата Ви, е трудно да се каже.” /Джоан Крофорд/.
Моля те, Джоан, лесно е! Вчера, любовта ми изгори рибата и тигана. Кухнята не успя. Аз излязох виновна. Наложи се да се оправдавам и за живака в рибата тон!
„Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.” /Шекспир/


Съгласна съм с него, млъквам и минавам като Мая Плисецкая край телевизора, защото Той гледа футбол. Очаквам капка любов. Получавам…