петък, 11 октомври 2013 г.

Какво да правите, докато той ви изневерява с... футболисти



Ако останете вкъщи можете да допуснете две огромни грешки

Или ще се превърнете в една жена с „много малко мозък” и ще сервирате (без бакшиш) не само на благоверния си, ами и на цяла пасмина, фиркани футболни  маниаци. Или, за да покажете, как искате да разберете мъжа си и неговата изпепеляваща потребност да псува телевизора 90 минути, ще се превърнете в  нещо досадно, което задава свръхинтелигентни въпроси от типа:  „Защо този футболист припада всеки път, когато някой го доближи? Да не е епилептик? Тези цветове на фланелките не са модерни, защо не ги сменят с други? Мили, не знаех, че във футбола има толкова хомосексуални. Този е толкова мъжествен, а ти непрекъснато го наричаш "педераст", дали пък не е бисексуален?”

Да, Вие, интелигентна жена сте (така поне твърдеше гаджето Ви от детската градина). Вместо да слугувате на  съпруга си или да водите „интелектуални” разговори на тема футбол, по-добре направете нещо смислено. Щом мъжът ви изневерява с някакви си там  Бекъм и Бербатов, изневерете му и Вие!



С приятелките си в някоя Виенска сладкарница. С неговите пари. Те и без друго винаги са били по-общи. Поръчайте си палачинки „Стълба към небето”, една мелба с  карамелизирани бадеми, кафе, ама разбира се, с щипка канела. После, съвсем случайно, обходете бутиците около Витошка и си купете зимни ботуши. Да, лятото наближава, ама вие имате нужда точно от тези зимни ботушки. Те са като 5:0 на световното по футбол между България и Бразилия.  Накрая се приберете в Люлин с такси. И се молете отборът му да е победил. Ако е спечелил... някакви си там 428 лева и 43 стотинки, изхарчени от вас, няма да му направят никакво впечатление, ако е изгубил..... вие четете толкова женски списания...


Най-лесният начин да победиш силния е като използваш слабостта си...
Ревнете (сърцераздирателно, с  чувство, но не се осополивяйте. Мъжете, чели сте и това знам, са много гнусливи). Той, дали, защото е чувствителен или защото главата го боли, вследствие на загубата, ще тегли по една сочна на вашата майка също.
Голяма работа, да си псува, ботушките са прекрасни!


     
Той ви изневерява с Гонзо, изневерете му с комшията Жоро. Да, и той е мъж, който преразказва по секунди мачовете на националите от 1978 насам, но...единствената причина Мъж да пропусне мач е ...Жена. Няма нужда да си губите времето, ровейки из творчеството на чичко Фройд. Да бъде с вас ще накара Жоро да се чувства Голмайстор, Шампион, „Кой сега е номер едно?”, защото  вие сте най-прекрасните 2 крака, стъпвали на Балканския полуостров. Вие сте онзи гол на Лечков от 1994. Вие сте дузпа във вратата на вашия съпруг, който освен вас (мамицата му мръсна) притежава и автограф, лично от... Марадона.  
Отидете на кино. Без него, сама. Прекрасно е, нали? Предишният път мъжът ви захърка „като ранена в сърцето пантера” и  успя да отклони вниманието от дупето на Анджелина Джоли към себе си, та се наложи да го измъквате от киното и да обяснявате на целия ред, че има астматични пристъпи от дете.

Изневерете с майка муНай-лесният начин да се разберете с тази 5-то поколение усойница е като отидете при нея по време на футболна касапница. Жените имаме нужда от врагове, за да общуваме. Отидете при нея, за да оплачете мъката си от неговия футболен фанатизъм и ще осъзнаете, че майка му е единственият човек, който ви разбира. И тя, също като вас, не може да изпрахосмукачи тоновете семки, наплювкани в пристъп на футболно мракобесие. И тя смята, че само хора с древен, аграрен произход могат да възхваляват аналната любов към майките на вражеския отбор, пропускайки абсолютно Несправедливо техните бащи.
        
 Изневерете му със себе си. От колко време не сте се поглеждали в огледалото? Четири  години, 9 месеца и 2 дни? Браво, готова сте за Гинес! Оставете го на милостта на футболния съдия и литрите бира и се отдайте на себе си. Релаксирайте като футболист в уреден мач, намажете се с крема, подарен ви от колежки за миналия 8 март, мастурбирайте на спокойствие (няма да се появи, не и преди последния съдийски сигнал, освен, ако не е свършила бирата), яжте сладкиш, без неговото досадно натякване, че скоро Грийнпийс ще започнат спасителна акция „Спасете кита”, говорете по телефона (Имате на разположение ЦЕЛИ 90 минути) Не е ли футболният мач най-прекрасното време? Мъжът Ви го няма! Страхотно, крещи  „Го-о-о-ол!”. Победата на отбора им, обикновено ги превръща в жребци. Господи, не знам дали си българин, но със сигурност си жена! Благодарим ти!








Няма коментари:

Публикуване на коментар