Пропускане към основното съдържание

Писнало ви е от мъжа ви – обезмаслен - 143 ккал. Омръзнали са ви „мъжете манджа” -1000 калории и „мъжете боза” -72 ккал.

              Искате нещо ново, нещо различно. Искате го веднага!


В България, най-бързият начин да откриете мъжа с бързата кола е в заведенията за бързо хранене. Там са:

Mъжът – бургер” (700ккал.) Ако се възбуждате от омазани физиономии (само косатка може да отхапе бургер, без да се лекьоса), той е вашият висококалоричен блян. „Мъжът-бургер” е 100 % говеждо. Винаги прясно приготвено, по оригинална рецепта. За разлика от „мъжът - кисело мляко” – 90 ккал. „мъжът- хамбургер”, забелязала съм, си пада по сочно бон филе.  Ако приличате на кюфте в домашен сос, преориентирайте се към друг, чийто вкус ще задоволите
„Мъжът - пиле, пържено с кожата”. Мазничък и хрупкавичък. Продукт на мама. Ако не се страхувате от птичия грип, това пиле е вашето пиле. Хубавата новина е, че освен при маминка, няма да излети при друга жена. Лошата новина е, че ще се наложи Амур да бди над холестерола ви!
„Мъжът - пържени картофи” 360 ккал. Огледайте го дали е с чедър (285 ккал.) или е с обезмаслено меко сирене (133 ккал.) Отнесете се към него подозрително. „Мъжът-пържени картофи” е или вегетарианец, или без пари. Внимание, ако е вегетарианец. Забелязала съм, вегетарианците в България се отнасят към себе си като към сектанти с непонятна религия. Разясняването й, гарантирам, ще запълва всичките ви вечери. Ако ли пък имате нужда от постна връзка?
„Мъжът - млечен шейк” – точно 291 ккал. Нямате нужда от такъв мъж! Имате нужда от по- амбициозен, който поне дъвчe…нещо.

Ето ви го - „Мъжът- драже”- само 2 калории. Обикновено той върти кутийка с ментови бонбони и ако разговорът с вас, не е бил твърде калоричен, лапва няколко. Да, сигурно е, че нямате нужда от него. Истината е, че и той няма нужда от вас. Дъвка без захар винаги ще му свърши по-добра работа.


Резултатът? Никога не е такъв, какъвто сте искали да бъде.

Защо не си останахте вкъщи при „мъжът- грах със спанак” (121 калории) или при „свинския бут” от 292 ккал? В преследване на мъже в заведенията, около сергиите с книги на площад „Славейков, всяка жена се превръща в „средно тлъсто месо” от 323 ккал. По- добре да си бяхте купили книга…готварска - меки корици - калории 0, процентно съдържание на мазнини 0...
Коментари

Популярни публикации от този блог

Статия за Политика. Как да станеш Курва?

С една приятелка разреждахме водката с приказки за мъже. След двучасови женски брътвежи, тя заяви: ”Искам да съм курва. Това е.” При споменаването на магическата дума, мъжът от съседната маса, наостри уши и навири… опашка. Каквото и да сте чули за Курвите, те са предпочитаният вид. Защо ли? „При мъжките кучета, половата реакция е причинена от външен дразнител – поява на разгонена женска.” При мъжете е…същото.


Как да станете курва, обаче? Влязох в интернет, да проверя. Имаше няколко страдалчески вопли от рогоносци и едно хлапе, което питаше как да стане кучка! Налагало й се, спешно! Доброволците изджавкаха няколко съвета завоалирано, а аз се замислих защо, когато говорим за курви, търсим синоними?
Забелязали ли сте и че изписват думата „курва”, без буквата „К”? Това е доста обидно. Прощавайте, но „урвата” е стръмнина, докато курвата е Нанагорнище. Само една жена с минало – има бъдеще. Огледайте се!
Вярно, че и на мутрафонските избраници не е лесно, трябва да избягват куршумите, ама онова, …

САМО ЗА МЪЖЕ: КАК ДА Я РАЗКАРАШ ЗА ДЕСЕТ МИНУТИ?

Между половете вече няма разлика. Някакви подобия на жени, си мерят пишките с подобия на мъже. Ако не си подобие, а Оригиналът, ето ти няколко жокера,  как да затвориш устатата й завинаги или поне за 5 минути.
Жената - плямпало
С нея ще се справиш най-трудно.  Говори между 3 и 18 езика. Разбира от театър, кино, музика и може (ако поиска) да направи молекулярно-биологични проучвания на клиничните изолати.  Както сам се досещаш, Господ, колкото и да е ларж, все е пропуснал нещо. Даровитата, обикновено, не става за гледане. След осмия час, колкото и да си търпелив, започваш да разбираш, че не става и за слушане. Това момиченце е словесен потоп. Говори хубави неща за... себе си. За останалите - каквото остане. Когато си с нея, се чувстваш като удавник. Не се оглеждай за сламка, а си носи спасителен пояс. Ако искаш да й затвориш устата, я попитай: „Ти това кюфте ще го ядеш ли? Като те гледам, май с него имате много общо!” Усмихни й се и почакай да чуеш на какъв език ще ревне.
Обичаната Непрекъсна…

ЛЮБОВ ИЛИ ОЩЕ НЕЩО

http://www.gobio.bg/
Нищо не разбирам от любов. Googleобаче, знае всичко! Има 10 начина да дресираш котката и… мъжа си. 10 начина да използваш арганово масло. Чисто! 10 начина за боядисване на яйца. 10 начина за контрол на холестерола. 10–те божи заповеди също са там. Къде сме ние?
Не знам за вас, аз съм на кантара. Резултат: експресна диета с ябълки и яйца - отслабване с 10 кг. за 24 часа. Нямам нужда от диети. Аз съм с Него. Той е
толкова грижовен, че изяжда всичко. 

„Любовта е като огън, но дали ще стопли сърцето Ви или ще изгори до основи къщата Ви, е трудно да се каже.” /Джоан Крофорд/.
Моля те, Джоан, лесно е! Вчера, любовта ми изгори рибата и тигана. Кухнята не успя. Аз излязох виновна. Наложи се да се оправдавам и за живака в рибата тон!
„Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.” /Шекспир/


Съгласна съм с него, млъквам и минавам като Мая Плисецкая край телевизора, защото Той гледа футбол. Очаквам капка любов. Получавам…